Hoppa till sidans innehåll

Intresserad av att hjälpa till i Hammarby IF Skidförening?

24 SEP 2018 11:29
  • Skapad: 24 SEP 2018 11:29

Bäste Skidmedlem!

Hammarby skidor är historiskt sett en anrik och välmeriterad skidklubb. Skidföreningen i Hammarby bildades 1937. På meritlistan finns VM guld, SM medaljer, otaliga DM medaljer och många framskjutna placeringar i andra skidlopp.

Skidsporten i Stockholm har förändrats mycket genom åren, dels p g a snöfattigare vintrar, men även av stark konkurrens från annan idrott. DM tävlingar med uppemot tusen startande och välfyllda ungdomsklasser är ett minne blott.

Hammarby skidor är idag mer att betrakta som en Vasaloppsförening, där målet för merparten av dom ca 130-140 medlemmarna, är att åka Vasaloppet. 

Vi som idag sitter i Hammarby skidors styrelse har funnits med i styrelsen från några år till 15-20 år. Vi tycker att det börjar bli dags för en föryngring och vi hoppas få in nya tankar och idéer i styrelsearbetet. 

Vi söker därför bland våra medlemmar och har en förhoppning om att det finns någon eller några, som skulle vara intresserade att hjälpa till med styrelsearbetet. Hammarby skidor är en liten förening med god ekonomi och arbetet är inte speciellt betungande. 

Skulle du känna för att göra en insats för Hammarby skidor, får du gärna kontakta någon av nedanstående, så berättar vi mer om vad det innebär.

Tycker du det låter spännande, hoppas vi höra från dig.

 

Gemensam träning!

Under många år har vi under höstarna haft rullskidträning vid Hellasgården på tisdagar. Intresset har varit svagt och vikande. Vi beslutade därför att inte ha gemensam träning i år.

 

Har du funderingar eller idéer runt gemensam träning är vi intresserade av att höra din åsikt. Synpunkter mottages tacksamt av nedanstående.

Med vänlig hälsning

Styrelsen och valberedningen i Hammarby IF Skidförening

 

Kontaktpersoner

Jan Fridlund, ordförande 070-6301848, This is a mailto link

Björn Hedenström, sekreterare 0708-597261, This is a mailto link

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen och valberedningen i Hammarby IF Skidförening

Skribent: Sören Torlén
E-post: This is a mailto link

    SkidspÃ¥r.se

 

Postadress:
Hammarby IF SF - Skidor
Jan Fridlund, Riksrådsvägen 3
12838 Skarpnäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: jan.e.fridlund@gmail...

Se all info